Forside Rejsetips Generelle rejseråd Rejseguide Ulmon app

Rejseguide Ulmon app

Læsetid: 2 minutter

Mange rejseguides i een

ulmon_appUlmon – City Maps 2Go Offline Maps. Til smartphone – kan hentes gratis på Google Play, men kan også købes I en pro version, hvor eneste forskel I funktionerne er, at pro versionen er uden reklamer.

Jeg er bognørd, hvad angår rejseguides. Inden min rejse for alvor begynder, læser jeg meget om destinationen, og især rejseguides hvor man kan få tips til steder man kan se, steder man kan spise osv. Jeg tager oftest også noter, som jeg skriver ind i bogen.

Bogen er altid med mig på rejsen, og jeg har også meget glæde af den. Især hvis min telefon er løbet tør for strøm.

Med Ulmon har jeg fundet en app der opfylder mit behov for en handy rejseguide, når man skal finde vej. Når man downloader app’en til telefonen, er der ikke nogle guides i den, men man downloader simpelthen de guides som man har brug for. Det er nogle temmelig omfattende guides, så de optager meget plads (men selve app’en fylder kun omkring 24 mb). Derfor synes jeg at det er smart at man kan nøjes med at downloade de guides man har behov for.

Kan bruges offline

I guiden finder man tips til seværdigheder, restaurationer, cafeer, overnatninger og alt hvad der hører sig til i en guide. På kortet, kan man se placeringen af de steder man gerne vil hen, og man kan vælge hvilke steder der er ens foretrukne, som så bliver vist på kortet.

Men man kan også selv markere en adresse, en gade, et sted man gerne vil hen hvis det ikke er en del af guiden. Fuldstændig som hvis man selv tegnede det ind på et ”fysisk” kort. Netop det at man selv kan tilføje steder, og at kortet kan bruges offline, og dermed ikke bruger ekstra batteri på telefonen, er det der gør, at jeg synes det er den bedste rejse-app jeg indtil nu har afprøvet.

Desuden er det ikke alle steder man kan komme online – og derfor en god følgesvend på rejsen, da man ikke er afhængig af at være online for at bruge app’en.

Du kan se fotos fra andre der har besøgt stederne, og du kan selv give karakter, eller indskrive dine egne noter til et bestemt sted. Ulmon opfylder alle mine krav til en rigtig god rejseguide – og dertil skal siges, at jeg stiller mange krav!

(Ulmon er blandt ”bedste udviklere” i Google Play-butikken.)

Tidligere artikelVirtual reality app
Næste artikelBehagelig flyvetur