Læsetid: 2 minutter

Hvis man booker et hotelværelse i Europa, kan der være meget stor forskel på, hvad man får med, i prisen, hvis den er inklusiv morgenmad. Er det continental breakfast, eller english? Hvad er forskellen?

Hvad er Continental breakfast?

Continental betyder for hovedparten, at det er ”kold morgenmad” (bortset fra ristet brød), morgenmadsprodukter som cornflakes, havregryn mv. Derudover kan det dække over yoghurt, brød, syltetøj, smoothies, juice mv. MEN alt efter hotellet, kan det også bare dække over en nescafé frysetørret kaffe, juice fra karton, cornflakes og et stykke ristet toastbrød med marmelade. Det kan dække over alt fra det minimalistiske til det overdådige.

Continental:

Brød, smør, marmelade
yoghurt
Smoothies/frugtjuice
Kaffe og te
Nogle gange med kager, skåret pålæg, ost mv.
….altså oftest ”kolde retter”

Hvad er English breakfast?

Den engelske morgenmad er oftest med lune/varme retter, og er derfor også dyrere at tilkøbe til værelsets pris ved booking.

English breakfast er som oftest:

Ristede pølser
Bacon
Æg (kogt, omelet, røræg)
Toastbrød, eller smørstegt brød
Grillet tomat
Grillede svampe/champignon
Baked beans

Nogle hoteller har en overdådig blanding af både continental og english. Hvis man er i tvivl om, hvad det dækker over på det enkelte hotel, er det en god ide at spørge hotellet, hvis man gerne vil være sikker på at få fuld  valuta for pengene, når man betaler for ”inklusiv morgenmad”.

Tidligere artikelAt opleve og forandre…
Næste artikelVirtual reality app