Kulinarisk Danmark

Lokale råvarer, mikrobryggerier og velsmagen af Danmark. Sammen med min mand har jeg en passion for at få oplevelser igennem velsmag og gastronomiske spidsfindigheder.

Der er mange dygtige kogemænd- og koner, kokke og madentusiaster i Danmark, der giver dig en oplevelse for sanserne. De kulinariske oplevelser ER en del af oplevelsen af Danmark.

Weekendophold Svendborg

Weekendophold i Svendborg på "Havets Stjerne" Til min 50-års fødselsdag, overraskede min mand mig med et weekendophold i Svendborg, på "Havets stjerne" - Stella Maris. Lige fra første møde, er atmosfæren afslappet, elegant og hyggelig. På bagsiden af hotellet er...

Når mad bliver en oplevelse af nærhed

Når mad ikke bare er et måltid, men bliver en oplevelse af nærhed og omsorg for naturen og mennesket. Den oplevelse får jeg når jeg spiser på en restaurant der nøje udvælger lokale råvarer, og giver en venlig betjening...

GUIDE: Bornholm – klippeøen med kunst, kultur og kulinariske bølger

Denne sommer har mange flere turister taget turen til Bornholm end sædvanligvis. Bornholm har længe stået på listen i vores husstand over steder i Danmark vi gerne vil besøge og i år blev det en realitet i starten af...

GUIDE: Århus highlights – forlænget weekend

Kultur, natur, shopping & gastronomi Denne sommer byder på oplevelser i det ganske danske land. Jeg har sammen med min mand lavet en liste over steder i Danmark, som vi ønsker at besøge og udforske. Komme tættere på vores egen...

GUIDE: Nakskov – favoritter fra Lolland

Guide til Nakskov. Mine absolutte favoritter. Der findes mange dejlige steder i og omkring Nakskov, men her har jeg udvalgt nogle få. Fjord, hav, strand, bindingsværk og den smukkeste havnefront.

Sanseophold på Hotel Frederiksminde

Perfekt beliggenhed ved Præstø Fjord, og Danmark viste sig samtidig fra den smukkeste side. Med en skinnende sol og udsigt til fjorden, blev vores sanser forkælet af personalet og den veltilberedte middag. En oplevelse der stadig sidder i mig - både stemningen på hotellet og sansebombardementet til middagen.