Turist i danmark

Der venter mange dejlige og opløftende oplevelser foran vores egen dør. Nogle er bekostelige, imens andre er ganske gratis. Det gælder bare om at gribe efter dem.

Her er mine beretninger og anbefalinger til aktiviteter, steder, oplevelser seværdigheder eller mærkværdigheder i det ganske danske land.

Pssst….den lille gadget med vejret til højre her på siden, viser vejret i mit lokalområde. Så kan du altid lige tjekke hvad du skal pakke, når du skal på tur til det dejlige Lolland og Falster.

En lille advarsel: En del af indlæggene vil omhandle mad …..

Nakskov
overcast clouds
11.3 ° C
12.2 °
10.6 °
67 %
9.6kmh
100 %
lør
12 °
søn
12 °
man
12 °
tirs
13 °
ons
15 °

GUIDE: Bornholm – klippeøen med kunst, kultur og kulinariske bølger

Denne sommer har mange flere turister taget turen til Bornholm end sædvanligvis. Bornholm har længe stået på listen i vores husstand over steder i Danmark vi gerne vil besøge og i år blev det en realitet i starten af...

GUIDE: Århus highlights – forlænget weekend

Kultur, natur, shopping & gastronomi Denne sommer byder på oplevelser i det ganske danske land. Jeg har sammen med min mand lavet en liste over steder i Danmark, som vi ønsker at besøge og udforske. Komme tættere på vores egen...

GUIDE: Nakskov – favoritter fra Lolland

Guide til Nakskov. Mine absolutte favoritter. Der findes mange dejlige steder i og omkring Nakskov, men her har jeg udvalgt nogle få. Fjord, hav, strand, bindingsværk og den smukkeste havnefront.

GUIDE: Tur på Falster

Jeg har fået utallige anbefalinger af disse steder der ligger som perler på en snor: Sortsø strand, Stubbekøbing, Hesnæs strand, Pomlenakke, Halskov Vænge (Fortidsmindeskoven). Vores udgangspunkt er Nakskov på Lolland, hvorfra vi tog afsted en lørdag formiddag. Med køletasken og...

Julehygge i Den gamle by

Hygge i Den Gamle By i Århus. Tilbage til tider hvor der ikke var så travlt. Duften af julebag og dansk hygge. Et fascinerende sted, der tager dig tilbage til en anden tid.

Sanseophold på Hotel Frederiksminde

Perfekt beliggenhed ved Præstø Fjord, og Danmark viste sig samtidig fra den smukkeste side. Med en skinnende sol og udsigt til fjorden, blev vores sanser forkælet af personalet og den veltilberedte middag. En oplevelse der stadig sidder i mig - både stemningen på hotellet og sansebombardementet til middagen.