JEG HEDDER MIA – Det er mig der skriver artiklerne til Travelheart. I min opvækst var det ikke rejser til det store udland der var dominerende i ferielandskabet, men ture i det danske land. Da jeg sent i mit voksenliv fik smag for at rejse, fik jeg også lyst til at dele mine historier og oplevelser – at få dem ud, fordi de opfyldte mine tanker og mit hjerte med taknemmelighed. Jeg rejser og tager ud på oplevelser sammen med min mand. Han deler min interesse i at opleve verden, men bloggen er MIN passion. Du vil dog kunne spotte ham hist og her på siden. Jeg deler mine rejseoplevelser, samler rejsetips og skriver om de ting, der har inspireret mig på vores rejser – både praktiske tips og det der rører hjertet. Men det er ikke kun det store udland. Vi har nemlig også en fælles passion for at tage på oplevelser i det nære miljø og i det kulinariske Danmark. Mit helt nære miljø er på Lolland, hvor jeg elsker at tage på opdagelse.

HVEM ER JEG

Mia, fra den fantastiske årgang 1972, er forfatter på bloggen og ligeledes på en blog om danske traditioner og madkultur “haveadanish”. Jeg er en kreativ sjæl med mange år i bagagen som grafiker, og en interesse for sociale medier og de oplevelser og inspiration der deles. Musikken er en stor inspiration i dagligdagen, og fotografering er på hobbyplan, men der arbejdes hele tiden på at blive bedre.

REJSEDRØMME

Rejsedrømmene er mange, og jo mere der rejses, jo flere drømme kommer der til. Jeg har altid haft en stor interesse for USA, og efter vores første tur til USA, som gik til New York i 2012, fik en gammel drøm grobund for at vokse. Men den måtte vente lidt endnu….

En stor fælles drøm var at møde de fantastiske gorillaer hvor de naturligt hører hjemme. Den drøm blev opfyldt i 2013. En hjertevarmende oplevelse af at få lov til at komme helt tæt på. 2015 var året da vi kom på tur i USA med en grupperejse – og dernæst fik drømmene om et roadtrip næring – jeg skulle dog først lige have kørekort, da ingen af os på det tidspunkt aldrig havde overvejet at have et (jeg ved godt at det er uhørt).

BLOGGENS INDHOLD

Jeg skriver om vores oplevelser i det nære miljø såvel som den store vide verden. Al tekst er forfattet til bloggen. Hvis der citeres andre steder fra, vil dette være anført. Du vil kunne finde alt fra de lange rejsefortællinger til udvalgte tips og beretninger. Der anbefales ligeledes yderligere inspiration fra andre kilder. Jeg har selv haft meget glæde af at samle information og hente inspirationen fra andre blogs, rejsesider, magasiner og bøger.

Indehaver af rettighederne til fotomateriale er forfatteren af denne blog. Nogle enkelte fotos er også taget af min mand.

VIL DU FØLGE MED?

Har du lyst til at følge med og få yderligere inspiration? Find mig på Facebook og Instagram – På facebook giver jeg altid besked når der er nyt på bloggen.

KONTAKT

Du er meget velkommen til at stille spørgsmål til artiklerne, eller til en bestemt rejse, som du har læst om her på bloggen. Der bliver dog ikke altid svaret lige med det samme. Så du må have lidt tålmodighed. Men jeg svarer så hurtigt jeg kan.

Kontakt på: mc@travelheart.dk